Sähkön kilpailutus

Helppohinnan sähkön kilpailutus kestää keskimäärin 6 minuuttia!
Käyttäjämme säästävät kilpailuttumalla keskimäärin 107€/vuosi!

tai arvioi liu'uttamalla

Arvioitu vuosikulutus (kWh)
8000 kWh

Elisa puhelinliittymät ja tarjoukset 2021

Mikä on Elisan paras tarjous juuri nyt?

Elisan paras tarjous on nyt Huoleton 10M. Liittymä maksaa kuukaudessa 24,90 euroa ja sen avausmaksu on 4,90 euroa. Huoleton 10M sisältää rajattomasti puheaikaa, datasiirtoa ja SMS-viestejä. 

Mikä on Elisan halvin liittymä juuri nyt?

Elisan halvin liittymä on nyt Saunalahti Tarkka Puhe. Liittymän kuukausimaksu on 7,90 euroa ja avausmaksu on 4,90 euroa. Puheluiden minuuttihinta ja tekstiviestien hinta on 0,069 euroa minuutissa. Saunalahti Tarkka Puhe ei sisällä mobiililaajakaistaa. 

Valitse sopivin Elisan liittymä ja tilaa se klikkaamalla:

[adservice-comparison-feed-iframe]

Mikä on Elisan edullisin puhelinliittymä?

Elisan edullisin puhelinliittymä löytyy kilpailutussivustoilta tai Elisan kotisivuilta. Valitsemalla sivustolta ”Tarjoukset” ja Tarjous-sivulta ”Liittymät ja palvelut”.

Käyttäjälleen edullisin puhelinliittymä on vahvasti sidoksissa siihen, minkä tyyppistä liittymän käyttö on. Nykypäivänä suosituin liittymämalli on ehdottomasti sellainen, missä netin käyttö, puheminuutit sekä viestit ovat käytössä rajattomasti.

Usein rajattomasti käyttöä sisältävät liittymät tulevat asiakkaalle edullisimmaksi vaihtoehdoksi. Etenkin sellaisissa tilanteissa, missä puhelinta käytetään paljon, on suoranaista tyhmyyttä maksaa käytöstä käytön mukaan.

Elisan liittymätarjouksiin kannattaa tarttua rohkeasti, vaikka tarjoushinta olisi voimassa vain määräajan. Liittymän voi nimittäin aina tarkastaa ja kilpailuttaa taas tarjoushinnan päätyttyä. Tarjoushinnat ovat tyypillisesti voimassa 12 kuukaudesta 24 kuukauteen. Näin ollen liittymiä ei tarvitse joka kuukausi olla kilpailuttamassa. 

Teleoperaattoreiden välinen kilpailu on kovaa, joten tarjouksia tulee ja menee säännöllisesti. Lähes poikkeuksetta parhaat tarjoukset ovat tarkoitettu uusille asiakkaille. Tämä johtuu yksinkertaisesti siitä, että operaattorit haluavat houkutella kilpailijoidensa asiakkaat itselleen. Operaattorit eivät missään nimessä halua kuitenkaan menettää olemassa olevia asiakkaitaan, joten kysymällä oma operaattori voi tarjota olemassa oleville asiakkailleenkin hyviä tarjouksia.

Numeronsiirto Elisalle on mahdollista tehdä ilman että puhelinnumero vaihtuu. Voit siis siirtää numeron toiselta operaattorilta Elisalle ja silti säilyttää vanhan puhelinnumerosi.

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=GANF4SQ_4YI” title=”Elisa liittymä tarjous: Elisa Missionaries & suohuutokauppa” description=”Elisa liittymätarjous. Elisa on tehnyt hauskoja Missionaries-videoita Amerikassa ja tässä he ovat floridalaisessa suohuutokaupassa.” upload_date=”Updated Aug 8, 2020″ duration=”1M” /]

Elisa puhelinliittymät

Elisan puhelinliittymistä löytyy laaja valikoima erilaisia liittymiä eri tarpeisiin. 

Elisa tarjoaa Suomen mittakaavalla yhden kattavimmista netti- ja puhelinliittymä valikoimista. Elisan puhelinliittymiin on myös saatavilla tarjouksia, kuten edellä todettiin. 

Elisa puhelinliittymät kulkevat osittain Saunalahti-nimellä.

Elisa ja Saunalahti ovat fuusioituneet eli niin sanotusti lyöneet hynttyyt yhteen, jolloin Elisan ja Saunalahden liittymävalikoima yhdistyi. Yhdistyminen toi tullessaan myös uusia tarjouksia Elisan valikoimiin.

Elisan puhelinliittymät ovat kotimaisia ja aina ilman datakattoa, sitoutumispakkoa tai kytkyä, kuten myös Telian, DNA ja Moi Mobiilin tarjouksissa. Tämä tarkoittaa, että liittymiä voi käyttää Suomessa ilman datakattoa, kuten myös Pohjolassa ja Baltiassa nopeimpien liittymien kohdalla. Liittymän hintaan kuuluva EU-datapaketti sekä Elisan läpinäkyvä hinnoittelu mahdollistavat sen, että Elisan puhelinliittymän käyttö on vaivatonta ja turvallista koko EU-alueella. Älykellojen ja muiden pienten laitteiden omistajille on mukavia uutisia. Elisa eSIM on mahdollista saada kaikkiin Elisan liittymiin.

Elisa puhelinliittymistä Huoleton on sellainen, missä asiakkaalla on käytössään rajattomasti nettiä kiinteällä kuukausimaksulla. Huoleton liittymissä on rajaton netti Suomessa, Pohjolassa ja Baltiassa.

Elisa puhelinliittymiä suurimmasta kapasiteetista pienimpään ovat

 • Elisan logoHuoleton 5G 1000M
  • 1000 Mbit/s maksiminopeus
  • Rajaton netti: Suomi, Pohjola, Baltia
  • 30 Gt/kk EU:ssa
  • S-Bonusta kerryttävä
  • Sisältää rajaton puhe ja viestit
 • Huoleton 5G 600M
  • 600 Mbit/s maksiminopeus
  • Rajaton netti: Suomi, Pohjola, Baltia
  • 25 Gt/kk EU:ssa
  • S-Bonusta kerryttävä
  • Sisältää rajaton puhe ja viestit
 • Huoleton 5G 300M – Suosituin Elisa puhelinliittymä
  • 300 Mbit/s maksiminopeus
  • Rajaton netti: Suomi, Pohjola, Baltia
  • 20 Gt/kk EU:ssa
  • S-Bonusta kerryttävä
  • Sisältää rajaton puhe ja viestit
 • Huoleton 150M
  • 150 Mbit/s maksiminopeus
  • Rajaton netti: Suomi, Pohjola, Baltia
  • 17 Gt/kk EU:ssa
  • S-Bonusta kerryttävä
  • Sisältää rajaton puhe ja viestit
 • Tarkka Perus
  • 1 Mbit/s maksiminopeus
  • Rajaton netti: Suomi
  • 7 Gt/kk EU:ssa
  • 0,069 € / min ja 0,069 € / txt

Elisa liittymätarjous alle 26-vuotiaille tarjoaa Saunalahti Huoleton 150M -liittymän tarjoushintaan. Tarjoushinta on voimassa 24 kuukautta eli pari vuotta sopimuksen allekirjoittamisesta.

Elisa Saunalahti Prepaid

Elisa Saunalahti Prepaid -liittymissä ei ole laskuja tai kuukausimaksuja, vaan käytöstä maksetaan etukäteen. Prepaid siis eroaa muista liittymistä siten, että siinä liittymän omistaja maksaa käytöstä etukäteen eikä laskulla jälkikäteen. Liittymälle siis ladataan saldoa ja liittymä toimii kunnes saldo on käytetty. Saldoa voi ladata liittymälle aina lisää, joten Prepaid-liittymä voi olla pitkäaikainen valinta. Prepaid on myös hyvä puhelinliittymä luottotiedottomalle.

 • Saunalahti Prepaid
  • Hintaan sisältyy 6 € arvoinen aloitussaldo
  • Puhelut 0,066 € / minuutti
  • Viestit 0,066 € / kpl
  • Netti 3G- tai 4G-verkoissa 0,066 € / Mt, enintään 0,99 € / kalenterivuorokausi
  • 5,90 €

Elisa Saunalahti Prepaidin voi ostaa R-Kioskilta tai Elisan myymälästä. Saldoa liittymälle puolestaan voi ladata Elisan lataussivuston kautta, Otto-pankkiautomaateilla, R-Kioskeilla, S- ja K-ryhmän kaupoissa sekä Shell- ja St1-huoltoasemilla.

Elisa Saunalahti Prepaid -liittymää lataamalla netissä tai Otto-automaatilla, saa liittymälle joka neljännestä vähintään 10 € arvoisesta saldolatauksesta 10 € saldoa kaupan päälle. Lisäksi ensilaatajan etuna liittymälle saa ensimmäisten kolmen kuukauden ajaksi normaalit puhelut ja viestit veloituksetta. Etu on voimassa lauantaisin ja sunnuntaisin, ja viestittely on 300 viestiin asti ilmaista per vuorokausi.

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=6cF-17kRmMw” title=”Elisa liittymä tarjous: Elisa Missionaries & todistajansuojelu” description=”Elisa liittymätarjous. Elisa on tehnyt hauskoja Missionaries-videoita Amerikassa ja tässä he ovat Miamissa agenttien apuna todistajansuojelussa. ” upload_date=”Updated Aug 8, 2020″ duration=”1M” /]

Mikä Elisan liittymä sopii minulle?

Saadakseen selville mikä liittymä palvelee parhaiten juuri sinua, on ensin selvitettävä mitkä ovat tarpeesi liittymän suhteen. 

Sopiva liittymä riippuu käyttötarkoituksesta.Mikäli puhelinta käytetään paljon ja sillä toistetaan esimerkiksi suoratoistopalveluita tiheään tahtiin, tulevat rajattomat liittymät todennäköisesti halvimmaksi. Puolestaan jos käyttö on pientä, eikä aiemmissa puhelinlaskuissa ole ollut kulutuspiikkejä, on hyvä vaihtoehto kulutuksen perusteella laskutettava perusliittymä Tarkka Perus tai Tarkka Puhe.

Runsaasti puhelinta käyttävän kannattaa valita rajaton Huoleton 4G tai 5G -liittymä. Parhaan hyödyn saamiseksi liittymän netin nopeuden tulisi olla vähintään 50Mbit/s, mutta suuremmalla kapasiteetilla puhelimen käyttö on entistä sujuvampaa.

Parhaan käsityksen omasta puhelimen käytöstä saa tutkimalla aiempia laskujaan. Laskuista näkyvät puheminuutit, viestit sekä usein myös keskimääräinen datan siirron määrä kuukaudessa. Liittymän kilpailuttamisesta saa parhaat tulokset, kun tietää millaiselle käytölle liittymää ollaan hakemassa. 

Elisan kotisivuilla kirjautumalla OmaElisaan tai lataamalla puhelimeen OmaElisa-sovelluksen, Elisan asiakkaat voivat hoitaa omia liittymäasioita missä ja milloin vain. OmaElisassa asiakas voi muun muassa tarkastella laskujaan, hakea lisää maksuaikaa laskulle, tilata PUK-koodin, pyytää puheluerittelyä, aktivoida SIM-kortin ja muokata liittymien ulkomaan käytönestoja.

Mikä on Elisa Oyj?

Elisa on suomalainen pörssiyhtiö, joka tarjoaa asiakkailleen erilaisia ICT-palveluja, mukaan lukien puhelinliittymiä. Elisan tärkeimmät markkinat ovat Suomi ja Viro. Elisa on siis kotimainen teleoperaattori ja oman alansa markkinajohtaja.

Elisalla on vajaat 3 miljoonaa yritys- ja henkilöasiakasta, joilla on reilut 6 miljoonaa liittyymää käytössään. Tämä tekee Elisasta yhden Suomen merkittävimmistä yhteisöveronmaksajista.

Elisan tuotteita ja palveluita voi ostaa joko Elisan myymälöistä, joita löytyy ympäri Suomea, sekä netistä. Elisan valikoimaan kuuluu niin puhelinliittymät, nettiliittymät kuin erinäiset laitteet, joissa liittymiä voi käyttää. Lisäksi Elisa myy oheistuotteita, kuten kuulokkeita myymilleen laitteille.

Elisan liittymätarjoukset

Elisa tarjoaa niin nykyisille kuin uusille asiakkailleen erinäisiä etuja. Nämä edut ovat liittymätarjouksia, laitetarjouksia sekä nettitarjouksia. 

Liittymätarjoukset päivittyvät ja vaihtuvat jatkuvasti. Operaattoreilla on nykymaailmassa todella kova kilpailu keskenään omassa markkinassaan. Liittymätarjouksilla ja muilla tarjouksilla operaattorit pyrkivät houkuttelemaan asiakkaita itselleen.

Elisa Saunalahden liittymätarjoukset kannattaa käydä tarkistamassa säännöllisesti. Näin käyttäjällä on mahdollisuus vaikuttaa oman puhelinlaskunsa suuruuteen, kun liittymä on päivitetty hinta-laatu suhteeltaan parempaan aika ajoin.

Elisa saattaa tarjota liittymiä tarjoushinnalla määräajaksi. Se ei kuitenkaan tarkoita, että käyttäjä olisi naimisissa tämän liittymän kanssa määräajan. Sen sijaan tarjous ja hinta ovat voimassa määräajan, mutta käyttäjä voi irtisanoa liittymän koska tahansa.

Elisan tarjous on samassa linjassa muiden operaattorien hintojen kanssa. Kuitenkin jollain operaattorilla on aina paras tarjous tietylle liittymälle. Tarjous ei ole kuitenkaan aina se, millä asiakkaat saadaan vaihtamaan operaattoria. Joskus hyvät kokemukset tietyllä operaattorilla ovat tarjousta tai alennusta arvokkaampia.

Mikä on Elisan paras tarjous?

Elisan paras tarjous on sellainen, mikä sopii juuri sinulle. 

Paras liittymätarjous riippuu siitä, mihin tarkoitukseen liittymää ollaan hankkimassa ja minkä tyyppistä käyttö on. Parhaiten käsityksen omista tarpeistaan saa käymällä läpi aiempien puhelinlaskujen puhutut minuutit, lähetyt tekstiviestit sekä käytetyn datan määrän. 

Elisan paras tarjous on erilainen eri ihmisille. Mikäli puhuu paljon puhelimessa, mutta ei käytä juuri nettiä, ei kannata ottaa kuukausimaksultaan edullista liittymää missä on vähän minuutteja mutta paljon dataa. Toisaalta paljon nettiä käyttävän mutta vähän puhuvan ei kannata ottaa liittymää, jossa puheaikaa on paljon, mutta nettidataa vähän.

Usein paras tarjous ja hinta on tarjolla uusille asiakkaille. Tarjouksilla operaattorit nimittäin pyrkivät haalimaan asiakkaita toisilta operaattoreilta itselleen. Kun asiakas on kerran saatu omille listoille, tarjoukset ovat maltillisempia. Olemassa olevia asiakkaita kuin ei tarvitse enää houkutella tarjouksilla.

Halvin puhelinliittymä ei siis aina ole välttämättä paras tarjous!

Rajaton liittymä

Rajaton liittymä tarkoittaa puhelinliittyymää, jossa ei erikseen veloiteta per puhuttu minuutti, lähetetty tekstiviesti tai käytett data. 

Elisan liittymistä suurin osa on näitä rajattomia liittymiä. Rajaton liittymä sisältää kiinteän kuukausihinnan ja sillä hinnalla voi soitella ja lähetellä viestejä normaaleihin liittymiin. Ei-normaaleilla liittymillä tarkoitetaan tässä yhteydessä numeroita, joista veloitetaan palvelumaksuja. 

Rajaton liittymä ei ole varsinaisesti tarjous. Kuitenkin jos hinta suhteutetaan hintaan, jossa käytöstä laskutetaan käytön mukaan, on kyseessä käyttäjän näkökulmasta erinomainen tarjous. Nykyisin puhelimia käytetään niin paljon, että tarjoukset usein on kohdistettu rajattomiin liittymiin. Operaattoreiden on vaikea kilpailla tarjouksilla käytön mukaan laskutettavissa liittymissä. 

Liittymän vaihto

Liittymän vaihto tarkoittaa joko liittymän vaihtamista operaattorilta toiselle tai liittymän vaihtamista operaattorin sisällä liittymästä toiseen. 

Liittymän vaihdon taustalla on usein joko muuttuneet tarpeet tai hintakilpailu.

Liittymän vaihto on nykyisin arkipäivää. Niin kuluttaja kuin yritys voivat vaihtaa liittymää helposti ja sujuvasti. Usein liittymän vaihdon taustalla on liittymätarjous, jonka kilpailija on tehnyt houkutellakseen itselleen uusia asiakkaita.

Liittymän vaihto on nopeaa, eikä se vie kuin muutaman minuutin. Elisa irtisanoo olemassa olevan liittymän uuden tieltä automaattisesti, eikä ostajan tarvitse tehdä sitä erikseen. Liittymän vaihto onnistuu ilman katkoja ja yleensä oman numeronsa voi vaihtaa liittymältä toiselle. 

Mikäli liittymän vaihtaa toiselta operaattorilta Elisalle, asiakas tarvitsee uuden SIM-kortin. Elisa lähettää tämän SIM-kortin postitse asiakkaalle, mikäli liittymä ostetaan netin kautta. Mukana tulevat vaihtoehdot erikokoisille SIM-korteille. Näin ollen asiakas voi olla varma, että uusi Elisan SIM-kortti sopii hänen puhelimeensa.

Mikä on Elisa 5G?

Elisa 5G on uuden sukupolven mobiiliverkko. Elisan 5G-verkon alueella asuu tällä hetkellä jopa yli miljoona suomalaista. 

5G-verkko tuli rytinällä suomalaisten tietoisuuteen viimeisen vuoden aikana.

5G on tullut jäädäkseen.5G-verkko on 4G-verkon isoveli, minkä puhelinliittymissä on enemmän tehoja. 5G salaisuus on on sen nopeus sekä viiveettömyys, jonka lisäksi 5G verkkoa pystyy käyttämään enemmän käyttäjiä samanaikaisesti.

5G on saatavilla omaan puhelimeen, kotiin sekä yrityksille. 5G on uuden sukupolven mobiili laajakaistaverkko, mikä kykenee suurempaan ja nopeampaan tiedonsiirtoon kuin mihin on aiemmin totuttu. 5G avulla käyttäjä voi striimata nopeammin ja laadukkaammin.

5G liittymissä, jotka tulevat Elisalta ei ole datakattoa, sitoutumispakkoa tai muuta kytkykauppaa. Elisan 5G-liittymä tarjoaa nopeammat yhteydet kuin kiinteä laajakaista, ollen kuitenkin mobiililaajakaista.

Elisan 5 G liittymiä ovat

5G liittymän käyttö vaatii, että käyttäjä on Elisan 5G-verkon alueella, käytettävä laite on 5G-päätelaite ja käyttäjällä on Elisan 5G-liittymä.

Voiko Elisan liittymän hankkia lapselle?

Elisan liittymän voi hankkia lapselle. Alle 18-vuotiaiden liittymä tulee aina aikuisen nimiin, mutta lapsi voi sitä silti käyttää.

Elisa suosittelee esimerkiksi koululaisille Tarkka Perus -puhelinliittymää, joka sisältää

 • 1 Mbit/s maksiminopeus
 • Rajaton netti: Suomi
 • 7 Gt/kk EU:ssa
 • 0,069 € / min ja 0,069 € / txt

Toinen hyvä vaihtoehto lapselle on Elisa Saunalahti Prepaid. Koska prepaid-liittymien saldo maksetaan nimensä mukaisesti etukäteen, ei yllätyksiä pääse syntymään lapsen puhelinlaskuun. Nettilatauksen avulla vanhemmat pystyvät lataamaan lapselle lisää saldoa kätevästi ajasta ja paikasta riippumatta.

Elisan lisäpalvelut

Elisan liittymäasiakkaat voivat ostaa itselleen Elisan lisäpalveluita. 

Lisäpalveluita on saatavilla useita ja seuraavaksi esitellään Elisan tunnetuimmat lisäpalvelut:

 • Elisa Viihde on suoratoistopalvelu, josta löytyy niin elokuvat, sarjat kuin monipuolinen urheilutarjontakin. Elisa viihdettä voi käyttää älytelevisiossa, tabletissa, tietokoneella sekä puhelimessa. Elisa Viihde on maksullinen lisäpalvelu.
 • Elisa Kirja on Elisan oma äänikirjapalvelu. Elisa Kirja on maksullinen lisäpalvelu.
 • Elisa Kaapeli-TV:n Kanavakortilla saa televisioon useita maksuttomia lisäkanavia. Lisäksi asiakas voi tilata 200 maksullisen lisäkanavan joukosta suosikkinsa. Palvelu on maksullinen vain maksullisten lisäpalveluiden osalta.
 • Elisa Turvapaketti on F-Securen kehittämä suomalainen tietoturvapalvelu. Elisa Turvapaketti tarjoaa laitteille suojan viruksia, troijalaisia ja kiristysohjelmia vastaan. Elisa Turvapaketti on lisämaksullinen palvelu.
 • Elisa Pilvilinna on kotimainen pilvitallennuspalvelu. Elisa Pilvilinnaan voi tallentaa kaikenlaista tiedostoista kuviin ja videoista dokumentteihin. Palvelu on lisämaksullinen, mutta sen saa yhdellä hinnalla kaikkiin laitteisiin.
 • Spotify Premium on erillinen musiikkipalvelu. Spotify Premiumin voi hankkia itselleen myös erikseen, mutta Elisan kautta tilaamalla Spotifyn lasku tulee kätevästi samalle laskulle Elisan puhelinlaskun kanssa. Palvelu on siis lisämaksullinen.
 • Mobiilivarmenne on palvelu, jolla henkilö voi todentaa henkilöllisyytensä verkossa ilman verkkopankkitunnuksia. Mobiilivarmenne toimii kaiken mallisissa älypuhelimissa ilman ylimääräisiä asennuksia. Mobiilivarmenne on turvallinen ja helppo tapa tunnistautua. Mobiilivarmenne hyödyntää puhelinnumeroasi ja itse määrittelemääsi PIN-koodia. 

Elisan liittymissä on hyvä kuuluvuus.Onko Elisan puhelinliittymissä hyvä kuuluvuus?

Elisan puhelinliittymien kantoalueella asuvat lähes kaikki suomalaiset. 

99 prosenttia asuu 4G-verkon alueella ja näistä jopa miljoona 5G-verkon alueella. Elisalla on kuuluvuus koko sillä alueella, minne verkko kantaa.

Elisan puhelinliittymien kuuluvuus on hyvää myös Pohjolassa ja Baltiassa – oikeastaan koko EU-alueella.

Elisa verkkokauppa

Elisa verkkokauppa on Elisan oma kanava liittymien myyntiin ajasta ja paikasta riippumatta. 

Elisa päivittää verkkokauppaansa parhaat tarjoukset. Verkkokaupassa tarjous tai tarjoukset ovat niin uusien kuin vanhojenkin asiakkaiden saatavilla. Toki joskus voi tulla tarjous, mikä on tarkoitettu tarjoukseksi vain joko uusille tai olemassa oleville asiakkaille.

Elisa verkkokauppa on myös paikka, josta asiakkaat – niin uudet kuin olemassa olevat – saavat apua kysymyksiinsä Elisan liittymien kanssa. Elisa verkkokaupasta löytyy myynnin chatti sekä asiakaspalvelun yhteystiedot.

Elisa yrityksille

Elisan puhelinliittymiä sekä muita palveluita on saatavilla myös yrityksille. 

Yrityksille tarjottavat puhelinliittymät sekä muut paketit ovat usein hieman erilaisia paketteja kuin mitä kuluttajille myytävät. Myös Elisan yritysasiakkaille on tarjolla erilaisia tarjouksia. Tarjousten avulla houkutellaan yrityksiä siinä missä tarjouksilla houkutellaan kuluttajiakin. 

Elisa tarjoaa yrityksille yrityspaketteja, jotka räätälöidään yrityksen tarpeiden mukaan. Yrityspaketti sisältää sellaisia palveluja, joita kuluttajat eivät lähtökohtaisesti tarvitse, kuten pilvipalveluita. 

Elisa asiakaspalvelu

Elisan asiakaspalvelu on auki maanantaista perjantaihin klo 8-18 ja lauantaisin klo 10-16.30.

Ajanvarauksella Elisan asiakaspalvelu palvelee maanantaista perjantaihin klo 8.30-20 ja lauantaisin klo 10.30-16.30.

Elisan asiakaspalvelun numero on: 010 190 240

Häiriöilmoitusten, kadonneiden laitteiden ilmoitukset ja PUK-koodin kyselyt onnistuvat ympärivuorokautisesti 24/7.

Voit ottaa Elisan Sometiimiin yhteyttä kysymyksissäsi myös Elisan Facebook-sivuilla: https://www.facebook.com/elisasuomi/

Elisa tarjoaa myös OmaElisa-aplikaatiot Iphonelle ja Ipadille, sekä Androidille.

Jätä kommentti