Sähkön kilpailutus

Helppohinnan sähkön kilpailutus kestää keskimäärin 6 minuuttia!
Käyttäjämme säästävät kilpailuttumalla keskimäärin 107€/vuosi!

tai arvioi liu'uttamalla

Arvioitu vuosikulutus (kWh)

8000 kWh

Näin säästät muutossasi aikaa, rahaa ja hermoja

Jousta muuttoajankohdassa

Jos pystyt ajoittamaan muuttosi muuhun ajankohtaan kuin kuun vaihteeseen, saat parhaat tarjoukset ja saatavuuden muuttofirmoista – ja saatat säästää satasia.  Arkipäivät kuukauden keskivaiheilla on muuttofirmoilla yleensä hinnoiteltu halvemmiksi kuin kiireiset kuun vaihteet, jolloin vuokrasopimukset umpeutuvat ja uudiskohteiden asunnot valmistuvat. Muuttajan muistilista on kirjoitettu muuttoon tärkeäksi oppaaksi, jota muuttajan kannattaa tarkkaan lukea.

Käytä muuttolaatikoita

Muuttolaatikot helpottavat ja nopeuttavat muuttamista. Laatikoihin on helppo pakata tavarat, kovat laatikot suojaavat irtaimistoa ja nokkakärryjen avulla saat kuljetettua monta laatikkoa kerralla. Esimerkiksi sadan muuttolaatikon siirtäminen verrattuna sadan ”banaanilaatikon” siirtämiseen säästää muuttoaikaa vähintään tunnin.  Tilaa muuttolaatikot ainakin viikkoa ennen muuttoa, sillä pakkaamiseen menee yllättävän paljon aikaa!

Suojaa lattiat ja huonekalut

Lattioiden suojauksella estät lattiapintojen vahingoittumisen sekä nopeutat muuttoa, kun kenkiä ei tarvitse välillä ottaa pois. Lisäksi työturvallisuus säilyy – ilman kenkiä saatat vaarantaa varpaasi. Huonekalut on hyvä suojata naarmuuntumisen, lian, pölyn ja yllättävän sateen varalta.  Muuttofirmasta saat muuttamiseen suunnitellut materiaalit mm. sohville, nojatuoleille, patjoille ja koville pinnoille.

Kierrätä tarpeettomat tavarat

Muuton yhteydessä on oivallinen hetki päästä eroon ylimääräisestä tavarasta. Niemi Palvelut tarjoaa tähän vaivattoman ja vastuullisen mallin: toimitamme tarpeettomat vaatteet, pientavarat ja huonekalut kätevästi kierrätykseen. Tavarat päätyvät joko uusiokäyttöön tai energiajakeeksi. Tavoitteenamme on, että 0 % päätyy kaatopaikalle.

Kaikki kerralla kyytiin

Muuttofirman isolla autolla saat kaikki kodin tavarat siirrettyä yhdellä kerralla – säästät aikaa ja turhaa ajoa.   Samalla säästät hermojasi, kun sinun ei tarvitse mahdollisessa kolaritilanteessa huolehtia vuokra-auton vakuutuksista tai omavastuista.

Varaudu yllätyksiin

Muutoissa on aina hyvä varautua mahdollisiin irtaimistolle tai henkilöille sattuviin vahinkoihin. Muuttaessasi tarkista mitä kotivakuutuksesi kattaa.  Kun käytät muuttofirmaa, muista sopia kenen vastuulla on huonekalujen ja asunnon suojaus. Kun vahinkojen korvauksia selvitellään, voi lainmukainen korvaus yllättää ikävästi. Lisämuuttovakuutuksella varmistat asianmukaisen korvauksen irtaimiston vahingosta. Tarkista myös jo muuttoa suunnitellessasi palveluntarjoajan luetettavuus joko Suomen Asiakastieto Oy:n Aarre.fi  -palvelusta tai yritys- ja yhteisötietojärjestelmästä www.ytj.fi.  On ikävä yllätys, jos jälkeenpäin korvausasioita selvitellessä selviää, ettei kyseistä firmaa enää ole olemassakaan.

Jätä kommentti