Työohjevideot on havainnollinen ja kätevä tapa tutustua työohjeisiin tai palata seikkaperäiseen ohjeeseen vaikka kesken remonttipuuhan.

Maalaa seinät ja katto

Elämisen jäljet näkyvät – se tekee asunnosta kodin. Lastenhuone, keittiö ja eteinen joutuvat muita tiloja suuremmalle koetukselle. Seinistä saattaa paljastua kolhuja ja jälkiä myös silloin, kun muutat kalusteiden järjestystä. Ota vaikka tavaksi peittää elämisen jäljet kerran vuodessa. Tee maalauksen pohjatyöt huolella ja nauti lopputuloksesta (Katso ohjeet Youtubesta)

Kotona saa maalata usein. Maalaamalla koko huoneen voimakkaalla värisävyllä ja saat tyylisi näkymään. Miksi tyytyisit vaihtamaan mattoja ja sohvatyynyjä kun voit samalla vaihtaa seinänkin värin? Herkuttele vapaasti juuri niillä väreillä mistä pidät!

Eteinen ennen ja nyt (Youtube)

23005_DIY_hallway_before_repainting2014

23005_DIY_hallway_after_repainting2014
Katon värillä on suuri vaikutus koko asunnon ilmeeseen. Tummuneen ja kuluneen katon maalaaminen puhtaan valkoiseksi raikastaa kotisi uudella tavalla. Huolelliset pohjatyöt takaavat hyvän lopputuloksen (linkki videoon: Youtube )

23005_priming_paint2Puhdas katto tuo valon lisäksi huoneen sisustusratkaisut esiin. Cello sisäkattomaali soveltuu myös seinien pohjamaalaamiseen (linkki videoon: Youtube)

 

 

Lattiat

Kodin sisustuksessa erityisesti suuret pinnat, kuten lattia, vaikuttavat voimakkaasti tilan tunnelmaan. Vaaleus luo avaraa tilan tuntua ja raikkautta, tummat sävyt taas korostavat arkkitehtuuria ja suorastaan huokuvat arvokkuutta. Voimakkaampi syyrakenne ja pintakuviointi luovat tilaan elävää rytmikkyyttä, jota voi korostaa vaaleiden ja tummien sävyjen kontrasteilla.

Päädyitpä valinnassasi laminaattiin tai parkettiin, löytyy Cello-valikoimasta herkullisia vaihtoehtoja. Cello-lattioiden asennus on helppo tehdä myös itse noudattamalla asennusohjeita.

 

Asenna tai korjaa laminaattilattia

Rautakesko-Lattia-asennus-photo_Eventphoto-Ville_Lahtinen-8100301-HiresUuden laminaattilattian asennus 1click2go pontilla onnistuu ohjeen avulla. (linkki videoon: Youtube )

Onko huonekalu kolhaissut laminaattilattiaasi ja lattiaan on tullut naarmu. Vaihda naarmuuntuneen tilalle uusi lauta tämän oheen opastamana. (linkki videoon: Youtube )

Asenna parkettilattia

Parkettilaudat asennetaan toisiinsa eri tavoin yhdistettävillä ponteilla. (Linkki videoon: Youtube)

Viimeistele lattia listoilla

Rautakesko-Lattia-asennus-photo_Eventphoto-Ville_Lahtinen-8100262-HiresKun uusi lattia on paikoillaan asenna jalkalistat ja kulmapalat ja saumalistat.(linkki videoon: Youtube)

 

 

 
K-rauta_Dream_Builder_L