Sähkön kilpailutus

Helppohinnan sähkön kilpailutus kestää keskimäärin 6 minuuttia!
Käyttäjämme säästävät kilpailuttumalla keskimäärin 107€/vuosi!

tai arvioi liu'uttamalla

Arvioitu vuosikulutus (kWh)

8000 kWh

Kierrätys on valttia!

Laita tarpeeton tavara kiertämään

Uuteen kotiin muutettaessa löytyy vanhan asunnon nurkista ja varastoista usein tarpeettomaksi jääneitä tavaroita, vaatteita ja kalusteita, jotka kannattaa kierrättää vaivattomasti muuton yhteydessä. Muuttofirma voi toteuttaa kierrätyksen kustannustehokkaasti muuton yhteydessä, samalla autolla ja samalla henkilöstöllä, jolloin säästyy kuljetusmaksuja ja myös hiilidioksidipäästöt vähenevät. Tarpeettomat kodinkoneet, kalusteet ja muut tavarat päätyvät ympäristöä kunnioittaen lajittelun ja kierrätyksen kautta energiaksi ja uusiomateriaaliksi, jolloin ympäristöä kuormittavaa kaatopaikkajätettä ei synny lainkaan.

Kierrätystä vastuullisesti ja helposti

Muuttofirman kierrätyspalvelun avulla saat helposti ja ekologisesti ylimääräiset tavarat kierrätykseen. Niemi Palveluilla tavoitteena on, että 0 % päätyy kaatopaikalle.

Kierrätettävät tavarat lajitellaan ja kierrätetään Niemen kierrätysjärjestelmän mukaisesti, joka kattaa jätelain ja alueellisten jätehuoltomääräysten vaatimukset. Niemen kierrätysjärjestelmä pitää sisällään omat laitteet, joten kierrätys tapahtuu vastuullisesti. Teemme myös yhteistyötä Kierrätyskeskuksen kanssa, joten kauttamme järjestyy kätevästi esim. tarpeettomien vaatteiden ja astioiden uusiokäyttö.

Jätelaissa velvoitetaan noudattamaan seuraavaa etusijajärjestystä: Ensisijaisesti on vähennettävä syntyvän jätteen määrää ja haitallisuutta. Jos jätettä kuitenkin syntyy, jätteen haltijan on ensisijaisesti valmisteltava jäte uudelleenkäyttöä varten tai toissijaisesti kierrätettävä se. Jos kierrätys ei ole mahdollista, jätteen haltijan on hyödynnettävä jäte muulla tavoin, mukaan lukien hyödyntäminen energiana. Jos hyödyntäminen ei ole mahdollista, jäte on loppukäsiteltävä.

Ympäristöystävälliset muuttotarvikkeet

Ympäristöä säästyy, kun muutossa käytetään kierrätettäviä pakkausmateriaaleja. Pakkaaminen kestäviin muovisiin muuttolaatikoihin on ekologisempaa kuin esimerkiksi pahvilaatikoiden käyttö, joiden hävittäminen rasittaa luontoa. Muovista laatikkoa voi käyttää aina uudestaan ja Niemellä ne pestään jokaisen käyttökerran jälkeen. Olemme laskeneet, että yhden muuttolaatikon elinikä on noin viisi vuotta ja se ehtii kiertää elinkaarensa aikana keskimäärin 60 asiakkaalla.

Jätä kommentti