Tutkimusten mukaan kaksi kolmesta asuntoaan myyvästä haluaa käyttää apunaan asuntokaupan ammattilaista eli kiinteistönvälittäjää. Suurin osa ei kuitenkaan osaa sanoa, kuka olisi juuri hänelle paras välittäjä. Kaikilla on oma mielipiteensä siitä, mitkä ovat parhaan välittäjän tärkeimpiä ominaisuuksia.

Itsellesi tärkeät kriteerit!

Palvelussamme pääset vertailemaan oman alueesi kiinteistönvälitysliikkeitä sekä yksittäisiä välittäjiä itse valitsemillasi kriteereillä. Voit myös tutustua tarkemmin itsellesi mielenkiintoisimpiin välittäjiin kaikessa rauhassa. Tämän jälkeen voit vaivattomasti pyytää tarjouspyynnön asuntosi välittämisestä valitsemiltasi 1-4 välittäjältä. Kaikki tämä Sinulle sitoumuksetta ja täysin ilmaiseksi.

Onnistuneita asuntokauppoja!

Valitsemasi välittäjät ottavat yhteyttä ja pääset valitsemaan juuri itsellesi sopivimman ammattilaisen avuksesi! Palveluamme käyttämällä säästät aikaa ja vaivaa voidessasi tutustua välittäjiin yhdessä palvelussa helposti ja vaivattomasti.

Palvelu, osaaminen, ammattitaito!

MyyAsuntoni-verkkopalvelu korostaa välittäjien palvelua, osaamista ja ammattitaitoa. Palvelumme avulla ymmärrät paremmin perusteet välittäjien hinnoittelle. Jokainen palveluamme käyttänyt voi arvioida välittäjiltä saamaansa palvelua ja auttaa näin muita henkilöitä välittäjän valinnassa.

Toivomme että koet palvelumme hyödylliseksi. Otamme mielellämme vastaan palautetta ja kehitysehdotuksia. Menestystä parhaan välittäjän löytämiseen!